Tortarendelés


PixiePie_felnott_030

Kedves Ügyfeleink!

2017. október 30-tól november 1-ig az őszi szünet miatt zárva leszünk. Legkorábban november 2-án értek el bennünket, így a rendelési határidők is lerövidülnek.

A 3 hetes rendelési határidő továbbra is szigorúan értendő, rövidebb határidővel sajnos nem tudunk rendelést felvenni.

Köszönjük megértéseteket!

Pixie Pie tortaműhely 

 

 

Kérjük, minden esetben kérj egyedi árajánlatot!

Minden tortánk másképpen időigényes, ezért annak érdekében, hogy maximálisan a leginkább Neked tetsző tortát kapd tőlünk, kérünk, hogy lehetőleg minimum három héttel a torta átvételét megelőzően jelezd igényedet. Esküvői torták esetében még biztosabb, ha hónapokkal a nagy nap előtt lefoglalod az időpontot.

Árajánlat kérésekor kérünk, hogy írd meg a pontos dátumot, a torta méretét és a választott ízvilágát, egy rövid leírást az elképzelt tortáról, valamint telefonszámodat, melyen szükség esetén elérhetünk.

Legkisebb rendelhető tortaméretünk a 12 szeletes, emeletes torta esetében pedig a 20 szeletes. 4 szeletenként ugrik egy méretet ezt követően a torták méretezése.

Nagyon fontos információ, hogy komplikáltabb tortadíszek és figurák esetében szükség lehet nem ehető merevítések alkalmazására, leggyakrabban fa pálcikára, amit fogyasztás előtt ki kell venni a balesetek elkerülése végett. 

Minden tortabelsőnk tejszínes alappal készül, ezért szíves megértéseteket kérjük, ha bizonyos tortaformákat emiatt esetleg a technikai lehetőségek határai miatt nem tudunk bevállalni.

Kiszállítást pillanatnyilag csak nagyobb rendezvények és esküvői torták esetében van lehetőségünk vállalni, egyéb esetekben a torták 16. kerületi műhelyünkben vehetőek át személyesen.