Tortarendelés


PixiePie_felnott_030Kérjük, minden esetben kérj egyedi árajánlatot!

Minden tortánk másképpen időigényes, ezért annak érdekében, hogy maximálisan a leginkább Neked tetsző tortát kapd tőlünk, kérünk, hogy lehetőleg minimum három héttel a torta átvételét megelőzően jelezd igényedet. Esküvői torták esetében még biztosabb, ha hónapokkal a nagy nap előtt lefoglalod az időpontot.

Árajánlat kérésekor kérünk, hogy írd meg a pontos dátumot, a torta méretét és a választott ízvilágát, egy rövid leírást az elképzelt tortáról, valamint telefonszámodat, melyen szükség esetén elérhetünk.

Legkisebb rendelhető tortaméretünk a 12 szeletes, emeletes torta esetében pedig a 20 szeletes. 4 szeletenként ugrik egy méretet ezt követően a torták méretezése.

Nagyon fontos információ, hogy komplikáltabb tortadíszek és figurák esetében szükség lehet nem ehető merevítések alkalmazására, leggyakrabban fa pálcikára, amit fogyasztás előtt ki kell venni a balesetek elkerülése végett. 

Minden tortabelsőnk tejszínes alappal készül, ezért szíves megértéseteket kérjük, ha bizonyos tortaformákat emiatt esetleg a technikai lehetőségek határai miatt nem tudunk bevállalni.

Kiszállítást pillanatnyilag csak nagyobb rendezvények és esküvői torták esetében van lehetőségünk vállalni, egyéb esetekben a torták 16. kerületi műhelyünkben vehetőek át személyesen.